Morgon i Bergslagen

Morgon i Bergslagen

tisdag 4 februari 2014

Vad vore livet utan våra fyrfota vänner?Hundar sprider livsglädje, det är kanske dags att inse att hundar kan göra nytta i vården?
Läs mer

3 kommentarer:

 1. Hej Stefan
  Mina lpk värden gick ner från 45,5 till 5,3 redan efter den första behandlingen i December 2013, har fått ytterligare en beh i Jan och skall få en till i mitten på Feb, just nu känns allt har men lite trött bara, ute och går en del och det känns bra, har än inte fått ngt besked om jag skall genomgå en stamcells transplantation eller inte, skall få beskedet från Sahlgrenska förhoppningsvis nu i Feb

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kennet
   Medicinerna är effektiva men man önskar ju att de hade lite längre effekt. Jag fick sista behandlingen på våren 2012 och nu verkar det som om det har startat igen. Orsaken till den korta perioden kan vara att jag fick fyra behandlingar av de rekomenderade sex. Anledningen till detta vara att jag först och främst svarade bra på behandlingen men även att jag mådde riktig dåligt flera dagar mellan behandlingarna. Jag hade svårt att återhämta mig till den fjärde behandlingen. Om värdena har stigit vid nästa prov (i slutet av denna månad) så blir det nog en ny kur i sommar eller till hösten antar jag. Men ännu går det bra att motionera som vanligt även om tröttheten påminner mig att något är på gång.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera