Morgon i Bergslagen

Morgon i Bergslagen

torsdag 21 augusti 2014

Lpk den 18 augusti 2014

Juli månads sänkning var nog bara ett mätfel, lpk-värdet stiger nu allt snabbare men jag känner mig fortfarande ganska bra även om tröttheten känns ibland...hösten närmar sig.

3 kommentarer:

 1. Hej Stefan, tråkigt med dina värden, hoppas det ordnar sig, för min del inte riktigt bra fick min sista beh ingen andra omgången den 30/5, två månader senare började lpk värden stiga igen, nu skall jag snart påbörja en tredje beh omgång, denna gång med tabletter, mina tumörer måste ner till 0 innan man kan påbörja en stamcellstransplantation, jag vet inte än om det finns en donator, två av mina syskon är testade men vävnadstyperna stämmer inte, just nu börjar tröttheten kännas av igen, men jag tror fortfarande på en lösning
  Kennet

  SvaraRadera
 2. Hej Kennet, visst är det tråkigt när sjukdomen gör sig påmind men jag försöker hålla igång som vanligt.
  När skogspromenaderna blir för jobbiga så är det dags för en ny FCR-kur.
  Hoppas det löser sig med donator för din del.
  Stefan

  SvaraRadera
 3. Jag hittade denna sidan häromdagen - intressant.
  Inte roligt att dina värden börjar stiga igen.

  Jag fick diagnosen KLL för 13 år sedan och den har hållit sig väldigt lugn, lpk har inte legat över 25, de håller sig runt 20, sist gång 24. Men jag har varit, och är, så trött, anfådd och orkeslös, några dagar är bättre. Det är ett par år sedan jag kunnat gå mer än ett par hundra meter åt gången somliga dagar orkar jag knappt över köksgolvet. Men eftersom mina värden är så pass låga tror ingen att det beror på KLL. Jag har dåligt hjärta också, men det verkar inte vara något att göra åt det heller.
  Jag är kvinna och 79 år gammal. En bror till mig dog i KLL för två år sedan, han var väldigt sjuk det sista. Fick bara en behandling och lpk gick ner och höll sig lågt. Antagligen blev hans immunförsvar utslaget för så fort han inte åt antibiotika fick han lunginflammation.
  Jag tror det är väldigt olika från fall till fall och jag det finns läkare som inte vet mycket om denna sjukdomen.
  Nu när jag har läst din blogg börjar jag tro att min ibland nästan outhärdliga trötthet beror på KLL.
  Edith

  SvaraRadera