Morgon i Bergslagen

Morgon i Bergslagen

fredag 14 september 2012

Läkarbesöket idag den 14 september 2012 gav mig ett kvitto på att jag är FRISK nu! Det är otroligt att det gått så bra och så fort, det kunde jag aldrig tänka mig för ett och ett halvt år sedan när läkaren rutinmässigt frågade om jag behövde en kurator vid sjukdomsbeskedet den 14 april 2011.
Jag vet ju att KLL är kronisk och kan komma tillbaka men då får man ta en FCR-kur igen och hoppas på turen igen. Tips och lotter brukar jag inte vinna på men det här är värt mer än penningvinster!

Släktforskning är ett av mina många intressen därför besökte jag igår mina förfäders boplatser i Grangärdebygden i Dalarna, det blir säkert många fler turer till de gamla finnmarkerna nu när man har fått tillbaka orken och livsgnistan igen!

Jag avslutar nu denna blogg med förhoppning att alla ni som drabbats av kronisk lymfatisk leukemi, KLL, får uppleva samma glädje när sjukdomen går tillbaka med hjälp av de nya medicinerna, utan forskningen hade vi varit chanslösa!
STÖD CANCERFORSKNING.

Vy västerut från byn Långmyra i Grangärde


Ängsladan minner om det strävsamma folket i Långmyra på 16-1700-talet, Grangärde finnmark


Sinder eller som det även kallas, slaggsten från Krabbsjöhyttan i Grangärde.
Vid hyttan tillverkades kanonkulor i mitten av 1600-talet

 
  

3 kommentarer:

 1. Tack för att du skapat denna blogg, och vi som är i samma situation som du varit, kunnat ta del av dina erfarenheter. Fortsätt gärna följa KLL på Facebook.
  Lev väl!

  KJ

  SvaraRadera
 2. Hoppas du låter denna blogg ligga kvar på nätet, eftersom den kan ge många KLL-drabbade ( nya som "gamla") värdefull information om personliga erfarenheter av sjukdomen.

  KJ

  SvaraRadera
 3. Bloggen får ligga kvar tills vidare då jag vet av egen erfarenhet att man söker intensivt efter uppgifter om sin sjukdom KLL.
  Stefan H.

  SvaraRadera