Morgon i Bergslagen

Morgon i Bergslagen

torsdag 22 december 2016

God Jul

Året som gått har gett en del problem som stigande LPK värde, förkylningar, bihåleinflammation, högt blodtryck, yrsel, många blåmärken och ett brustet blodkärl i ögats bindhinna.

Behandlingen (bendamustin och rituximab) gav inte det önskade resultatet med en lång remission och av den anledning fick jag den nya medicinen Imbruvica som gett bra effekt.
Påbörjade den nya behandlingen i juli och idag är mina blodvärden bättre även om lpk värdet fortfarande är ganska högt ca 170 men Hb värdet är 140.
Biverkningarna har fram till december varit små men i början av månaden blev jag förkyld och fick plötsligt mycket högt blodtryck (under 1 dygn registrerades trycket med ett topp på 250/155).
Jag har nu fått en ny blodtrycksmedicin Enalapril och trycket har normaliserats. Minnet av denna händelse blev en kraftig blödning i ögat, ofarlig enl. läkarna men det ser inte trevlig ut:-)

Nu hoppas jag att Imbruvica får ner mitt LPK värde och att 2017 blir ett Gott Nytt År för alla er med någon form av leukemi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar