Morgon i Bergslagen

Morgon i Bergslagen

lördag 17 januari 2015

Lpk (Leukocytplasmakoncentration) 15 januari 2015

Mitt Lpk värde stiger och snart är det dags för behandling med Bendamustin och Rituximab. Tröttheten och orkeslösheten gör sig allt mer påmind men jag försöker hålla igång med promenader (stavgång).


 

2 kommentarer:

 1. Tack för din fina hemsida. Jag har sökt en hemsida om KLL men inte funnit någon tidigare. Jag fick diagnosen för fem år sedan men har ännu inte fått någon behandling. Hb och tpk är stabila men Lpk ökar stadigt. Värdena kollas varje halvår.ändå bär jag med mig oron att det ska "braka loss" i fredags fick jag t.ex. n hög febertopp och genast tänker jag så men de gick över på ett dygn.
  Jag tror också att det är bra att vara ute mycket i naturen. Det är bra för både kropp och själ. Jag har skaffat mig en liten hund som drar mig ut i både vått och torrt.
  Som sagt det har varit mycket intressant att läsa dina inlägg och jag önskar dig lycka till med din behandlingsperiod och att biverkningarna inte ska bli så svåra.
  Med vänlig hälsning,
  Birgitta Björn
  Sunne

  SvaraRadera
 2. Hej Birgitta och tack för att du "gillar" min blogg. Inom några veckor är det dags för min andra behandling, den första fick i februari 2012. Denna gång hoppas jag att behandlingens effekt håller i sig en längre tid.
  Hälsningar från Stefan

  SvaraRadera